Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’ın, spor okulları tam gaz!

Seyhan’ın, spor okulları tam gaz!

Seyhan’ın, spor okulları tam gaz!

Sportif anlamda önemli hizmetlerin altina imza atan Seyhan Belediyesi’nin, ilçe genelinde belediyeye ait spor tesislerinde gerçeklestirdigi Spor Okullari çalismalari, pandemi kurallari çerçevesinde titiz bir sekilde devam ediyor. Spora ve sporcuya verdigi destek kamuoyu tarafindan takdir gören Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, spor okulu faaliyetlerinde, öncelikli hedeflerinin Türk sporuna degisik branslarda basarili sporcular yetistirmek oldugunu söyledi.

 

AKAY: BASARILI SPORCULAR YETISTIRMEK DÜSÜNCESINDEYIZ

Spor Okullari’na ilginin bir hayli fazla oldugunu belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Adana’mizdan, bugüne kadar Türk sporuna degisik branslarda çok önemli spor adamlari çikti. Bu okullarimizdan da çikacagina inaniyoruz. Hentbol, voleybol, basketbol,satranç ve tenis olmak üzere 5  branstaki kurslarimiz deneyimli hocalarimiz nezaretinde haftanin belirli günleri belediyemize ait spor tesislerimizde ücretsiz olarak gerçeklestiriliyor.  Futbol kurslarimiza pandemi nedeniyle ara vermis bulunmaktayiz. Degisik branslardaki çalismalarin da startini yakin zamanda verecegiz. Pandemi kurallarina göre çalismalar yürütülüyor. Çünkü; gençlerimizin sagligi bizim için her seyden önemli” dedi.

 

ÜÇ TESISDE ÇALISMALAR SÜRÜYOR

Haftanin belirli günleri ve 20 yas alti gençlerin sokaga çikma saatlerinde gerçeklestirilen spor okulu çalismalari, Sakirpasa Mega Spor Kompleksi, Gürselpasa Tenis Kortu ve Emre Gönlüsen Spor Kompleksi’nde yapiliyor.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli